Gratis verzending vanaf €75,-

Go to account settings

Verzenden & retourneren

Levering in Nederland
Bestellingen die op werkdagen voor 15 uur zijn besteld worden dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen worden de bestellingen de volgende werkdag thuis bezorgd. Orders boven een bedrag van €75,- worden gratis verzonden. Voor orders tot €75,- bedragen de verzendkosten €3,95.

Bezorging door Fietskoerier
Supérette Haarlem maakt gebruik van Fietskoeriers. Zij hebben een dekking in veel grote Nederlandse steden waarbij de bestelling dus door een koerier op de fiets wordt bezorgd. Mocht de bestelling niet door een fietskoerier bezorgd wordt dan dragen ze het pakketje over naar een van de partners. Na de vezending ontvang je een mail met een Track & Trace code. Je kunt je pakketje hiermee volgen.

Retourneren
Bij het inpakken van uw order checken we alle artikelen zodat we zeker weten dat deze in goede staat worden verstuurd. Toch kan er iets misgaan of iets niet naar wens zijn. Daarom heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst het pakket te retourneren. Retourneren mag ook in onze winkels.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Het Retourformulier dient ingevuld te zijn en meegestuurd te worden.
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden incl. prijskaartje. Zorg ervoor dat het geheel goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen / gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of zelf schade heeft geprobeerd te herstellen.
  • Bij geld terugstorten op je rekening streven wij ernaar het geldbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening te storten.
  • Bij retourneren in onze winkels krijg je geen geld terug maar ontvang je het bedrag op de rekening waarmee het is betaald.
  • LET OP! Sale kan niet worden geretourneerd. 

Retouradres
Supérette Haarlem
t.a.v. retouren
Anegang 17
2011 HR Haarlem

Nieuwsbrief ontvangen?

Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen ;)

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen