Gratis verzending vanaf €75,-

Go to account settings

Dameskleding

Bekijk de leukste dameskleding online bij Supérette Haarlem!

Dameskleding
Het team van Supérette Haarlem selecteert met veel zorg en liefde de mooiste items. Door te kijken naar de mooiste stoffen en printjes zorgen we ervoor dat er naast wat goede basics ook veel leuke eye-catchers zijn! Denk aan een mooie blouse in een gave print of juist in een opvallende kleur. Een goede denim maar ook juist lekkere wijde pantalons. Het mag allemaal lekker kleurrijk en soms ook gedurfd zijn. Life is too short to wear boring clothes, right?;) 

De mooiste merken
Het selecteren van de merken bleek een ware puzzel! Het moet bij elkaar passen, niet teveel hetzelfde zijn maar ook wel genoeg leuks te bieden hebben. Het is uiteindelijk een mooie mix geworden van Nederlandse maar ook Scandinavische en Franse merken. Het bekende Gestuz en MSCH Copenhagen aangevuld met Norr, Esmé Studios en Indy & Cold. Maar ook My Essential Wardrobe gecombineerd met Dr. Denim en Circle of Trust en het heerlijk kleurrijke POM Amsterdam. Daarnaast Rough Studios en Ball. Genoeg leuks om dus snel online of in de winkel een kijkje te nemen! 

Tijdloos of met de trend mee?
Waar de meeste merken al bezig zijn om op een duurzame manier kleding te produceren wil je als winkel zijnde daar ook je steentje aan bijdragen. Daarom zijn de meeste kledingstuks items die je jarenlang kan blijven dragen. Zowel vanwege de kwaliteit maar ook door de vaak tijdloze uitstraling. Bij Supérette Haarlem geloven we sterk in items die niet te trendgevoelig zijn maar waar je zelf voor lange tijd plezier aan hebt. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen ;)

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen